Première "Mijn Zwarte Doos"

Afgelopen week kwam "Plezier van hier" langs voor een interview met twee van onze acteurs (Senne Adolf en Fien Vanderweyden) en de regisseur Wannes Vanderstukken. Je kan het interview hier alvast bekijken. Wie nog tickets wil, moet snel zijn > https://tickets.bok.be

 

 

BOK speelt in 2023 "Mijn Zwarte Doos"

Onder leiding van Wannes Vanderstukken ging BOK in mei van start met de repetities van "Mijn Zwarte Doos", een bewerking van de succesvolle film Perfetti Sconosciuti van Paolo Genovese, dewelke in diverse landen werd vertaald (o.a. Le Jeu, Perfect Strangers, ....).

Zeven vrienden spreken af voor een hapje tapje tijdens de maansverduistering. Ze willen de avond wat opvrolijken door een spelletje te spelen. Daardoor worden heel wat geheimen onthuld en maakt het smakelijk vertier plaats voor zure oprispingen.

Voor u spelen Marc Adolf, Senne Adolf, Lieven Das, Pieter-Jan Stoffelen, Lotte Swartebroekx, Fien Vanderweyden & Barbara Vanoppen. Maar ook enkele andere van onze acteurs zullen opduiken in het stuk.

Wij hopen u alvast te mogen verwelkomen in november of december in onze theaterzaal in het parochiecentrum van Bunsbeek.

Corona update: BOK werkt aan corona proof productie

Weet u nog, onze productie van vorig jaar? Bij deze kan u enkele behind-the-scenes fragmenten bekijken opgenomen door de acteurs, voor de laatste opvoering van het stuk!

Maar wat nu verder, met Corona en theater? Wel, BOK is blij om jullie te kunnen zeggen dat we werk maken van een productie die Corona proof is. Samen met regisseur Hans Rock hebben we een geschikt stuk gevonden en zullen we creatief omspringen met de zaal, het aantal bezoekers en de bediening om u in een veilig kader te kunnen laten genieten van lokaal theater. Volgt er een nieuwe piek, dan bekijken we de alternatieven om de voorstelling te verplaatsen naar het voorjaar; ook een herneming behoort tot de mogelijkheden wanneer daar vraag naar is.

BOK past zich dus aan aan de Corona tijden zolang dat nodig is. We hopen daarmee tegemoet te komen aan mensen die dit jaar nog van theater wensen te genieten. Het zal anders zijn, maar daarom niet minder leuk.

Meer info rond het concept en het stuk volgt later!