Beschrijving : 

Met Wannes Vanderstukken haalde BOK de meest gerenommeerde regisseur in huis van het hele Hageland.

Wannes (geb. 23/10/56) studeerde aan het RITCS en was als lesgever verbonden aan het Nationaal Toneelverbond, het Provinciaal Toneelveibond, het Algemeen Kristelijk Toneelverbond en het Internationaal Centrum voor Amateurkunsten. Hij doet regies voor grote gezelschappen maar schuwt ook het kleinere, sympathieke veldwerk niet. Succes is met hem verzekerd! Zo tilde hij de toneelkring van Stok op tot tweemaal Uitmuntendheid, de allerhoogste categorie die een amateurgroep kan bereiken!

Tijdens zijn studentenjaren richtte hij samen met Jappe Claes te Tienen "Theater Zien" op.

Wannes regisseert alle genres: komedie, tragedie, docu-drama,... Hij was bovendien muzikant en straatzanger - wie kende Hakke en Wakke niet?! - en had een eigen cabaretprogramma lopen.

Wannes was een veel gevraagd jurylid en vond ondertussen nog de tijd om een moderne bewerking te schrijven van "De Vrolijke Vrouwtjes van Windsor".

Hij regisseert bij diverse gezelschappen en richtte bij het KVT (Koninklijk Vlaams Toneel) te Diest een Tejaterateljee op. Binnen de Brabantse provinciale toneelwedstrijd behaalde hij reeds vier maal de hoogste onderscheiding van uitmuntendheid.

Op professioneel vlak was hij directeur Productie bij een van de beste productiehuizen van het land, met name De Televisiefabriek, momenteel Adjunct Net Manager bij de TV zenders VIER, VIJF en ZES.