Theater in tijden van Corona is geen evidentie. Heel wat gezelschappen moesten hun voorstelling annuleren en weten nog niet of ze in 2021 een productie op poten zullen zetten. Met "Schot in de Roos" koos BOK voor een stuk dat zich leent tot theater voor een kleinere groep toeschouwers, een stuk dat veilig gerepeteerd en gebracht kan worden, maar daarom niets inboet aan amusement. Bok kijkt dit jaar met andere woorden naar wat mogelijk is en biedt de liefhebbers de kans een voorstelling mee te pikken in het najaar van een bewogen jaar. Geen theater zoals we het gewend zijn, maar in de vorm van een moordcafé met beperkt aantal bezoekers, in bubbels en op anderhalve meter afstand van elkaar.

Benieuwd naar hoe wij zorgen voor corona-proof theater in ons moordcafé? Klik hier voor meer informatie.

Robert de Roos, een sluwe miljonair met tal van vijanden, is in zijn landhuis vermoord aangetroffen. Inspecteur Verwilghen heeft de opdracht het onderzoek te leiden.

Elke verdachte had motief én gelegenheid blijkt uit de verhoren en de flashbacks. Voor de pauze krijgt het publiek de kans de zeven verdachten vragen te stellen en mee op zoek te gaan naar de dader.

In het tweede bedrijf komen we achter de waarheid.

Bestel uw tickets vanaf maandag 14 september 2020.

woensdag, 2 september, 2020