Beschrijving : 

Elke was jong (nog steeds tiener!) en enthousiast. Zij had onze jongste kinderen onder haar hoede en hoewel zij dit werk nooit eerder deed ontpoptte zij zich als de gedroomde begeleidster. Elke is de oudste van zes en kan wel degelijk met kinderen omgaan. Toneelspelen kreeg zij als het ware binnen met de moedermelk. Pas 10 speelde zij in de Rijksbasisschool de hoofdrol in "Jip en Janneke", een kindermusical van Annie M.G. Schmidt.

Elke was een knappe studente: zij volgde de Grieks-Latijnse Humaniora in het College van Tienen en als bekroning van haar carrière aldaar kreeg ze de hoofdrol in "De rekening van het kind" van Walter van den Broeck. Elke studeerde nadien in Brussel: tweede Jaar RITS (Hogeschool voor Audiovisuele Communicatie). Zij volgde "Toneel" (regie, bewegingsleer, stemtechniek, ...) en kreeg er les van o.a. Paul Jambers, Jo De Caluwe, Rudy van Vlaanderen en Raf Verpoote. Stijn Coninckx was haar artistiek directeur.

Met haar groepje kinderen paktte Elke "De nachtegaal van de keizer" aan, een sprookje van Hans Christian Andersen. Er bestond wel al een toneelversie met 5 rollen, maar Elke maakte een eigen bewerking met wel 20 rollen zodat alle kinderen goed aan bod zullen komen.

Gevraagd naar de samenstelling van de groep en de eerste kennismaking lachtte ze: "Ik heb een groepje met echte kwajongens en echte brave meisjes... net zoals thuis! In het begin bleven de jongens aan één kant, de meisjes aan de andere. Dat is naderhand wel veranderd: we zijn vertrokken! Wij beloven een fijn spektakel met muziek en mooie Chinese kleren.