Beschrijving : 

Kevin Caers werd geboren op 26 januari 1981. Het duurde niet zo heel lang voor zijn ouders wisten dat Kevin graag in de ‘spotlights’ stond. Zijn eerste stappen richting podium zette hij al op familiefeestjes en de jaarlijkse grote familiebarbecue. Hij liet er iedereen lachen met allerhande playbacks en kleine acts. Deze beperkten zich meestal tot liedjes of grappen van Urbanus of Frank Dingenen. Maar… de grappen werden wel tot in de puntjes voorbereid… alles moest ‘juist zitten’.

Ook bij de jeugdbeweging liet hij zich graag opvallen. Hij stal de show op de jaarlijkse bonte avonden, vaak met teksten geschreven door zijn vader. Rond zijn 16 de begon Kevin aan een opleiding ‘woord en toneel’ aan de muziekacademie in Tienen. Vanaf toen heeft de toneelmicrobe lelijk huisgehouden. Zo speelt hij sindsdien vaak tot wel vier stukken per seizoen. Hij speelde onder andere in Ransberg, Kersbeek, Kortenaken, Hoegaarden, Aarschot, Diest, Antwerpen en Sint-Truiden.

In 2009 startte Kevin de 3-jarige opleiding ‘Regie- en podiumkunsten’ in Scherpenheuvel, gegeven door Magda van der Aa. Hij bewerkte als eindwerk de klassieker ‘Tartuffe’, een komedie van Molière. De bewerking staat nu geregistreerd bij Sabam. Een jaar later startte Kevin met de naschoolse opleiding ‘theater maken’ aan de R.I.T.S. in Brussel. Vandaar de regie-microbe!

“Mensen vragen me soms of ik liever regisseer of zelf speel. Ik doe het allebei zeer graag. Op de scène sta je in de schijnwerper en als het goed gaat kan ik echt genieten van de reacties of stiltes die je teweegbrengt in de zaal. Als regisseur sta je aan de kant en ben je meer een stille genieter, maar de voldoening is er altijd!”

Kevin speelde ook mee in de productie "De Bruiloft"